Våra utbildningar

Genom våra utbildningar skapar vi trygga medarbetare och säkra arbetsplatser. Vi gör er redo att möta verkligheten!

Säker Kompetens skräddarsyr utbildningar för att passa just din organisation. Genom en inledande dialog anpassar vi innehållet efter era behov. Våra föreläsare är handplockade för sin kompetens, sitt engagemang och för förmågan att entusiasmera till kompetensutveckling. Här nedan ser du våra utbildningsområden.

Trygghet & Säkerhet

Plötsligt händer det som inte får ske! Konflikter, hot eller i värsta fall – våld. Genom utbildning ger vi dig och din organisation bättre förutsättningar att hantera besvärliga och hotfulla situationer. Tillsammans skapar vi säkra arbetsplatser och trygga medarbetare.

Narkotika & Alkohol

Droger kan finnas överallt, även bland dina gäster, kunder eller på din arbetsplats. Genom utbildning blir du bättre på att upptäcka och möta drogpåverkade människor och blir ännu tryggare i din yrkesroll.

Brand & Sjukvård

Det kan handla om sekunder. Avgörande för liv eller död. Genom att höja kunskapsnivån och öka beredskapen för oförutsedda händelser – skapar vi handlingskraft och bättre förmåga att agera vid brand, olycka och sjukdomsfall.

Extremism & Radikalisering

Individer som tror att våld och terror är lösningen, kan begå fruktansvärda handlingar i sin ideologiska övertygelse. Har du och din organisation kompetens för att upptäcka radikalisering och möta individer som förändras och blir våldsbejakande?

Hör av er för offert

Våra utbildningskonsulter och medarbetare är handplockade och har lång erfarenhet inom sina respektive områden. Med stort engagemang jobbar de för att överträffa dina förväntningar och skapa varaktiga förändringar ute i din organisation.