Våra Utbildningar

Trygghet och Säkerhet

Plötsligt händer det som inte får ske! Konflikter, våld eller hot. Genom utbildning ger vi dig och din organisation bättre förutsättningar för att hantera besvärliga och hotfulla situationer. Tillsammans skapar vi säkra arbetsplatser och trygga medarbetare, samtidigt som vi höjer er service till en helt ny nivå.

Brand och sjukvård

Det kan handla om sekunder. Avgörande för liv eller död. Genom att höja kunskapsnivån och öka beredskapen för oförutsedda händelser – skapar vi handlingskraft och bättre förmåga att agera vid brand, olycka och sjukdomsfall.

Alkohol och Narkotika

Droger kan finnas överallt, även bland dina gäster, kunder eller på din arbetsplats. Genom utbildning blir du bättre på att upptäcka och möta drogpåverkade människor och blir ännu tryggare i din yrkesroll.

Extremism och Radikalisering

Individer som tror att våld och terror är lösningen, kan begå fruktansvärda handlingar i sin ideologiska övertygelse. Har du och din organisation kompetens för att upptäcka radikalisering och möta individer som förändras och blir våldsbejakande?

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.