Våra tjänster

Krogkontroll

Det är ingen hemlighet att våld i offentlig miljö och andra brott är högt representerade i Sveriges krogmiljö idag. Därför är det viktigt att du som krögare ser till att ditt serveringsställe håller en hög servicenivå och arbetar utefter Alkohollagen på ett bra sätt.

Säker Kompetens har medarbetare med många års arbete av operativt polisarbete i krogmiljö. Vi ser ett starkt samband mellan högt servicetänk och säkerhet. Många krogar som vi samarbetar med, har genom sitt aktiva arbete skapat en bättre arbetsmiljö för sina anställda och samtidigt ökat omsättningen och förbättrat sitt goda rykte. Vi belyser de eventuella problemområden som finns i verksamheten och ser till att er personal arbetar professionellt utifrån alkohollagen kombinerat med ett högt säkerhetstänk. För oss är det gästernas upplevelse på krogen som ligger i fokus och vi hjälper gärna er att skapa en trygg och trevlig stämning på er krog.

Läs mer om krogkontroller

Utredning

Utredningsarbete utgör ofta en mycket viktig del i ett bra beslutsunderlag. Det kan handla om att utreda misstänkta oegentligheter och brottslighet, både externt och internt, men också om att dokumentera och kartlägga verksamhetens behov. Bakgrundskontroller vid rekrytering och kvalitativa faktagranskningar är andra exempel på utredningar som kan ha stor betydelse för att ledningen ska ta rätt beslut.

 

 

Läs mer om våra utredningstjänster

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.