Värdar i världsklass

Kortfattat

MÅLGRUPP

Värdar vid t.ex. serveringsställen, festivaler eller idrottsarrangemang

OMFATTNING

Hel- eller halvdag

PRIS

Kontakta oss för offert

Värdar i världsklass

Att vara värd på offentliga tillställningar, exempelvis på serveringsställen, festivaler och idrottsarrangemang, ställer stora krav på den enskilde medarbetaren. Det handlar om att vara arrangörens ansikte utåt och att få gäster och besökare att trivas, samtidigt som man jobbar för ett tryggt och säkert arrangemang. Ett viktigt arbete som kräver rätt kompetens.

I värdskapet, ingår att man genom ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt får besökarna att känna sig välkomna och trygga. Detta underlättas genom goda förberedelser, tydliga arbetsuppgifter och en hög säkerhetsmedvetenhet, men handlar i slutändan oftast om personalens kunskap och inställning. En riktigt bra värd har förmågan att lösa hastigt uppkomna situationer och kan dessutom upprätthålla en mycket god servicenivå. Genom utbildning ger vi medarbetaren bättre förutsättningar att utföra sin uppgift som värd med bravur.

INNEHÅLL

Förebyggande arbete
Bemötande / Kommunikation
Konflikthantering
Värdskap
Säkerhetstänk
Alkohollagstiftning
Narkotika
Mental förberedelse
Stressreaktioner

 

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.