Säker hotellpersonal

Kortfattat

MÅLGRUPP

Medarbetare och chefer inom hotellverksamhet

OMFATTNING

Hel- eller halvdag

PRIS

Kontakta oss för offert

Säker hotellpersonal

Vill du skapa en riktigt bra och trygg hotellupplevelse för dina gäster? Vill du kombinera bra värdskap och bemötande, med säkerhetstänkande?

Utbildningen Säker hotellpersonal, lägger fokus på det viktigaste när det gäller att skapa säkra och trygga arbetsplatser – medarbetaren. Deltagarna lär känna sig själv och sina beteenden och kopplingen till olika personprofiler och gästers beteenden. I kombination med förebyggande åtgärder, verbal konflikthantering, och mental förberedelse skapas trygga och säkra medarbetare, med bättre förmåga att hantera riskfyllda situationer.

INNEHÅLL

Förebyggande åtgärder
Bemötande / kommunikation
Beteendeprofiler
Verbal konflikthantering
Mental förberedelse
Säkerhetstänkande
Skapa en trygg arbetsplats

UTBILDARE

Andreas Ring har en bakgrund med över 10 års arbete inom polisen som närpolis, utredare och chef inom brottsförebyggande verksamhet. Andreas har under många år utbildat och föreläst inom brottsförebyggande arbete och konflikthantering.

Charlotte Nilsson har en master i verksamhetsutveckling och flera års erfarenhet inom managementbranschen både som konsult och VD. Charlotte har arbetat med organisationsutveckling inom offentlig och privat sektor med stort fokus på teamutveckling och kommunikation.

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.