Trygghet och Säkerhet

Trygghet och Säkerhet

Plötsligt händer det som inte får ske! Konflikter, våld eller hot. Genom utbildning ger vi dig och din organisation bättre förutsättningar att hantera besvärliga och hotfulla situationer. Tillsammans skapar vi säkra arbetsplatser och trygga medarbetare, samtidigt som vi höjer er service till en helt ny nivå.

Alla i verksamheten arbetar på ett eller annat sätt med säkerhet, men chefen är ansvarig. Genom utbildning ser vi till att medarbetarna blir säkerhetsmedvetna, och att de är förberedda ifall något oförutsett skulle ske. En säker och trygg arbetsmiljö är lagstadgat, men innebär även en rad fördelar för dig och din organisation. Att kunna identifiera och förebygga eventuella risker i er verksamhet är helt avgörande för arbetsmiljön, liksom för att kunna förebygga stress och psykiska ohälsa.

Utbildningarna anpassas efter verksamhetens inriktning och innefattar exempelvis säkerhetstänk, riskmedvetenhet, mental förberedelse, konflikthantering, kroppsspråk samt agerande i akuta situationer.

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.