Narkotika - för dig som möter ungdomar och unga vuxna

Kortfattat

MÅLGRUPP

För dig som möter ungdomar och unga vuxna

OMFATTNING

Heldag

PRIS

Kontakta oss för offert

Narkotika - för dig som möter ungdomar och unga vuxna

Att möta narkotikapåverkade personer är för många förenat med osäkerhet och rädsla. Att kunna se och förstå narkotikabruk är ofta en förutsättning för att kunna finna bra lösningar i situationen. Med rätt kompetens får du större möjligheter att upptäcka narkotikapåverkan och ännu bättre förutsättningar för att kunna agera.

Denna utbildningsdag är framför allt inriktad till dig som arbetar med ungdomar eller unga vuxna.  Under utbildningen kombineras preparatkännedom och tydliga tecken på påverkan, med realistiska scenarion som spelas upp tillsammans med deltagarna.

INNEHÅLL

Kroppsspråk
Narkotikastrafflagen
Preparatkännedom
Scenarion
Policyarbete

Utbildningen leds av en föreläsare som har mångårig polisiär erfarenhet av att möta drogpåverkade personer, tillsammans med en skådespelare som är expert på kroppsspråk och hur detta förändras vid intag av narkotika. Vi strävar efter att involvera kursdeltagarna för att ta till vara på den kompetens och de erfarenheter som finns i gruppen.

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.