Alkohol och Narkotika

Alkohol och Narkotika

Droger kan finnas överallt, även bland dina gäster, kunder eller på din arbetsplats. Genom utbildning blir du bättre på att upptäcka och möta drogpåverkade människor och blir ännu tryggare i din yrkesroll.

Alkohol och droger finns runt omkring oss i samhället. Oavsett vad du arbetar med, så kan du förr eller senare komma att möta personer som är påverkade av droger. Är det dessutom så att du jobbar med servering av alkohol, så har du dessutom en skyldighet att jobba med en ansvarsfull alkoholservering så att det råder god ordning och nykterhet. Om du i ditt arbete möter gäster, elever klienter, kunder eller patienter – så är risken ganska stor att du kommer att möta drogpåverkade personer.

Vi ger dig bättre förutsättningar att lösa dessa ibland besvärliga situationer – med mindre risk för konflikter och hot – vilket bidrar till en trevligare och bättre arbetsplats.

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.