Om oss

Säker Kompetens – utbildar inom säkerhet och trygghet

Säker Kompetens är ett utbildningsföretag inom säkerhet och trygghet. Vi jobbar för nöjda kunder! Detta får vi när vi utifrån kundens behov ger förslag på utbildningsinsatser och sedan genomför utbildningar med professionalism och ödmjukhet som ledord. Vi har höga krav och ett sinne för detaljer, vilket gör oss till en uppskattad leverantör och utbildare.

Eftersom vi är intresserade av våra kunders behov så händer det ibland att vi överträffar förväntningarna. Då är vi lite extra glada och stolta över våra medarbetare och vår verksamhet!

Vision

Säker Kompetens drivs av en stark vilja att skapa ett tryggare samhälle och samtidigt skapa stor kundnytta. Vi vill hjälpa organisationer med kostnadseffektiva lösningar anpassade efter uppdragsgivarens önskemål. Vi vill bli det självklara valet för organisationer och en långsiktig partner inom trygghet och säkerhet.

Våra medarbetare

Våra utbildningskonsulter är handplockade och har lång erfarenhet inom sina respektive områden. Med stort engagemang jobbar de för att överträffa dina förväntningar och skapa varaktiga förändringar ute i din organisation.

 

Jobba med oss

Har du erfarenhet inom våra områden och är du duktig på att lära ut? Har du ett eget bolag och är du intresserad av ett samarbete?

Vi är alltid nyfikna på kompetenta och drivna människor, hör gärna av dig till oss!

Kontakta oss!

Vi på Säker Kompetens

Andreas Ring

Andreas Ring

VD och grundare

andreas@sakerkompetens.se

0703-64 50 60

Andreas har en bakgrund som polis och har tjänstgjort som närpolis, utredare, underrättelsesamordnare samt som chef för brottsförebyggande verksamhet inriktad mot nöjesmiljön.

Under de senaste åren har Andreas helt fokuserat på att utbilda inom säkerhetsområdet. Andreas är en uppskattad föreläsare och utbildare, mycket tack vare sin breda kompetens i kombination med ett ödmjukt och pedagogiskt sätt att lära ut.

Andreas utbildar framförallt inom Trygghet och Säkerhet samt Extremism och Radikalisering.

Jan Eriksson

Jan Eriksson

Utbildare och alkoholkonsult

Jan Eriksson har lång erfarenhet som kursledare och utbildare inom Alkohollagen och är en uppskattade föreläsare med uppdrag i över 60 kommuner runt om i landet.

Jan är i grunden civilekonom med inriktning på organisationsutveckling och ledarskap samt lärare i ekonomiska ämnen med mångårig erfarenhet av att undervisa. Han har varit verksam i restaurangbranschen mellan 1970 och 2006, varav 27 år som krögare.

Jan utbildar inom vårt område Alkohol och Narkotika.

Markus Birgerson

Markus Birgerson

Utbildare och brandman

Markus är brandman och är en rutinerad utbildare inom brandskydd, räddning och sjukvård.

Han har en examen i Brand och säkerhetsarbete (Skydd mot olyckor) vid Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och är legitimerad badvakt och HLR-instruktör.

Markus arbetar inom vårt utbildningsområde Brand och Sjukvård.

Elisabeth Reuterborg

Elisabeth Reuterborg

Sälj och marknad

elisabeth@sakerkompetens.se

0763-19 44 77

Helena Ring

Helena Ring

Administration och ekonomi

helena@sakerkompetens.se

0733-66 15 61

Be om en offert!

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

 

Säker Kompetens

Vi vill gärna ge er en tydlig prisuppgift. Välj den utbildning ni är intresserad av i rullisten och beskriv gärna vad ni efterfrågar, exempelvis antal kursdeltagare och när i tiden ni önskar genomförande.